VOPAS Personeel & Salaris is vaak op zoek naar talent. Ben jij een ervaren salarisadviseur/-administrateur met een afgeronde PDL of VPS opleiding? Stuur dan je open sollicitatie naar p.landman@vopas.nl. We zullen dan contact met je opnemen om de eventuele mogelijkheden te bespreken.

Salarisadviseur/-administrateur/hr-adviseur (28-40 uur per week).

Als ondernemende salarisadviseur verzorg je (natuurlijk) de salarisadministratie; je verwerkt en controleert de salarismutaties en je bent verantwoordelijk voor het tijdig uitvoeren en controleren van de salarisberekeningen. Iedere maand ben je weer op je best als je de maandelijkse loonoutput voor jouw klanten mag verzorgen.

Maar wat jouw werk echt compleet (en nog leuker) maakt is de rol van adviseur. Jij bent namelijk het vaste aanspreekpunt voor alle vragen van jouw klanten en je adviseert hen gevraagd en ook ongevraagd wanneer jij denkt dat dit nodig is. Spreekt dit je aan en heb je zin om deze functie nog meer vorm en inhoud te geven? Lees dan snel verder!

Wij zoeken een collega die minimaal 1 jaar relevante werkervaring heeft, een vakgerichte opleiding heeft afgerond (PDL of VPS), zeer klantgericht is en pro-actief meedenkt. Ons vak verandert snel, wij dus ook. We zitten niet alleen met onze analytische skills achter het bureau. Nee, we bezoeken ook klanten en werken (soms) op locatie. Dus beschik jij ook nog eens over goede communicatieve vaardigheden en vind je het tegelijkertijd leuk om helemaal in een salarispakket te duiken? Net zolang totdat deze geen geheimen meer voor je heeft? Lees dan verder…

Heb jij:

Ja? Laten we dan kennismaken!

Wij bieden een functie van 28-40 uur per week met afwisselende werkzaamheden in een klein team met veel eigen verantwoordelijkheid. Binnen VOPAS heerst een open en informele sfeer en er wordt via korte lijnen gecommuniceerd. Plezier in het werk is belangrijk voor ons. De betrokkenheid is groot en collegialiteit vanzelfsprekend. Flexibele werktijden, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden en een marktconform salaris.

Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Petra Landman via p.landman@vopas.nl.  Mocht je nog vragen hebben over de vacature neem dan contact op met Arie van Olst (eigenaar en salaris-/hr adviseur) op nummer 06-20535226.

We gaan graag met je in gesprek!