"Deskundig, servicegericht, kwaliteitsgericht, persoonlijk, betrouwbaar en meedenken noemen onze klanten bijvoorbeeld als ze ons omschrijven." VOPAS Personeel en Salaris verzorgt sinds 2006 met een vast team van zeer ervaren salarisspecialisten de salarisadministratie voor meer dan 300 kleine en middelgrote bedrijven uit heel Nederland. "Wij hebben er lol in om u vooruit te helpen met alle verplichtingen en kansen die het hebben van personeel met zich mee brengen" aldus ondernemer en eigenaar Arie van Olst RPP.

 

RPP en NIRPA

VOPAS is opgenomen in het Register voor Payroll Professionals (RPP) van het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA). Alle salarisspecialisten van VOPAS hebben de Vakopleiding Payroll Services (VPS, hbo-associate degree) met succes afgerond. Actualiteiten volgen we op de voet en passen we toe als die voor u relevant zijn.Personeel en Salaris Online

We lopen voorop met gebruiksvriendelijke oplossingen voor u. In aanvulling op het uitbesteden van uw salarisadministratie krijgt u namelijk de beschikking over 'Personeel en Salaris Online'. Dat is online personeelsinformatie en managementinformatie zoals u dat graag wilt; makkelijk, overzichtelijk, altijd toegankelijk, vooruitstrevend, gebruiksvriendelijk en actueel. Onze klanten waarderen dat zeer.

Bel of mail voor meer informatie om uw salarisadministratie 
flexibel en efficiënt te verzorgen.

Contact

VOPAS Personeel & Salaris
Rondweg 82
8091 XK WEZEP

038-8200200

Bereken uw route

Inschrijven nieuwsbrief