Tijdelijke vervanging

Tijdens ziekte, zwangerschapsverlof of bij achterstanden bij een van uw salarismedewerkers wilt u vaak tijdelijk over ervaren personeel beschikken, zodat u er zeker van bent dat het salarisproces ongestoord door blijft gaan.

Flexibiliteit

Dank zij de brede ervaring en kennis kunt u de medewerkers van VOPAS snel en flexibel inzetten op tijdelijke basis om deze tekorten in uw bezetting op te vangen. In overleg bepalen we de meest gewenste aanpak. Deze kan variëren van advies, de ondersteuning gedurende enkele dagen per week of maand of zelfs een oproepovereenkomst. Hiermee bepaalt u zelf wanneer u van onze dienstverlening gebruik wilt maken.

Projecten

De invoering van nieuwe salarissoftware, nieuwe wet- en regelgeving of andere wijzigingen in uw organisatie vragen vaak om een projectmatige aanpak. Gedurende korte of langere tijd moet er gewerkt worden aan de implementatie, zonder dat dit ten koste gaat van de reguliere verwerking van de salarisadministratie. VOPAS helpt u deze projecten te realiseren, zonder dat u de huidige medewerkers extra belast.

Ervaring

Onze mensen hebben veel ervaring en zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Uw salarisadministratie wordt dus efficiënt verwerkt en is altijd up-to-date. Voor een normaal uurtarief heeft u de beschikking over een deskundige personeels- en salarisadministrateur, die u ook nog eens voorziet van goede adviezen.

Bel of mail voor meer informatie om uw salarisadministratie 
flexibel en efficiënt te verzorgen.

Contact

VOPAS Personeel & Salaris
Rondweg 82
8091 XK WEZEP

038-8200200

Bereken uw route

Inschrijven nieuwsbrief