Uw salarisadministratie, onze zorg!

Salarisverwerking en administratie is voor werkgevers een complexe en tijdrovende bezigheid. Veel ondernemers besteden het daarom uit. Door voortdurende wijzigingen en aanvullingen in wetten en verzekeringen is de salarisadministratie zeer complex geworden. Wij, als specialist in salarisverwerking, nemen deze zorg graag uit handen!

Waarom kiezen voor VOPAS Personeel & Salaris?

Bij ons bent u gegarandeerd van een correcte salarisverwerking en een tijdige loonaangifte. Duidelijke salarisstroken met eventueel uw eigen logo ontvangt u via e-mail. Wij zorgen ook voor jaaropgaven, meldingen naar het pensioenfonds, rapportages aan het management, de betaalbestanden, etc. Daarnaast geven wij helder advies, zowel met betrekking tot de salarisadministratie als personeelszaken in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons terecht als het gaat over praktische zaken. Denk aan het opstellen van contracten en het bepalen van arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast vragen we subsidies aan voor leer-werktrajecten en geven we advies bij de keuze van een ziektewetverzekering of arbodienst. Tevens zijn wij uw persoonlijk adviseur voor al uw vragen over salaris, CAO, loonkosten en vragen over sociale en arbeidsrechtelijke wetgeving.

Bij VOPAS kunt u met alles terecht wat met uw personeel en salaris(administratie) te maken heeft.

Vopas staat ingeschreven in het NIRPA register voor salarisprofessionals (RPP) en is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Salarisadministrateurs (VNSa).


Bel of mail voor meer informatie om uw salarisadministratie 
flexibel en efficiƫnt te verzorgen.

Contact

VOPAS Personeel & Salaris
Rondweg 82
8091 XK WEZEP

038-8200200

Bereken uw route

Inschrijven nieuwsbrief